Tietoa sivustosta

sivun kuva Tietoa sivustosta 1 1 - Tietoa sivustosta

Gamer Price alkoi muutaman ystävän keskustellessa videopokerista chatissa ja tavatessaan toisiaan kotonaan. Silloin vielä vitsailimme toisillemme verkkosivujen tekemisestä jakaaksemme tietomme kaikille ja antaaksemme lukijoidemme kaikkialla maailmassa päättää, mikä neuvoistamme olisi heille kaikkein paras ja osuvin.

Meillä kaikilla oli intohimo jakaa ajatuksemme ja näkökantamme sekä tietomme, joita meillä oli peleistä.

Eräänä päivänä se lakkasi olemasta vitsi. Huomasimme tietojemme ja osaamisemme olevan hyödyllistä uusille ystäville ryhmässämme auttaessamme toisiamme saamaan ilon irti kaikesta ja rohkaistessamme toisiamme tienaamaan enemmän rahaa.

Se auttoi myös muita rakastumaan tähän peliin, josta olemme niin innoissamme. Silloin tiesimme, että meillä on jotain, jota kannattaa vaalia.

Kuukausien kuluessa projekti alkoi hiljalleen kasvamaan muotoonsa ideoista ja neronleimauksien hetkistä, joita kuumensivat joskus erilaiset argumentit ja hauskat vitsit. Ymmärsimme, että voisimme tehdä yhdessä kunnollisen nettilehden.

Me jopa tiesimme mitä artikkeleita haluaisimme julkaista ensimmäiseksi – vinkkejä, ohjeita ja sellaisia neuvoja, joiden katsoimme olevan tarpeellisia kaikille pelaajille.

Niinpä toteutimme tämän ideamme nettilehdestä. Mielessämme oli pääasiassa aloittelijat, joita meillä on halu perehdyttää paremmin peliin ja tehdä samalla yhteisöstämme isomman sekä omaksi iloksemme että lukijoidemme iloksi.

Hitaasti, mutta varmasti ymmärsimme, että meillä oli antaa neuvoja sekä arvokasta tietoa myös kehittyneille pelaajille.

Lopulta meistä tuli se, mitä olemme nykyisin. Game Price on nettilehti, jolla on miljoonia online-videopokerin oppimisesta kiinnostunutta lukijoita, ja joka tavoittaa sekä aloittelijoita että kehittyneempiä pelaajia päivittäin.

Autamme lukijoitamme nauttimaan yhä enemmän ja oppimaan yhä enemmän lisätessämme uutta ja ajankohtaista aineistoa kaikkien nähtäville mahdollistaen ottamaan kaiken tiedon irti aineistostamme.