Työpaikat

sivun kuva Työpaikat - Työpaikat

Meillä Gamer Pricessa on jatkuvana päämääränä pitää lukijamme kiinnostuneina ja hyvin informoituina julkaisemalla uutta paikkaansa pitävää sisältöä. Asiantuntijoidemme sekä kirjoittajiemme ryhmät laajenevat jatkuvasti. Otamme uutta verta sekä uusia näkökulmia innokkaiden työntekijöiden muodossa mukaan jakamaan intohimomme videopokeriin.

Prosessi itsessään on yksinkertainen, koska se on tehty helpoksi uusille työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneet liittymään mukaan joukkoomme.

Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan artikkeleita lukijoillemme ja jakamaan tietojasi, joita olet saanut kokemuksen ja ilon kautta, olet tervetullut oikeaan paikkaan! Gamer Price tekee tarjouksen, josta et halua kieltäytyä.

Liittyessäsi joukkoomme saat tunnustusta. Tulet tekemään kevyttä työtä kotoa käsin ja voit jopa nauttia samalla kertomalla online-videopokeriin liittyvistä asioista, joista nautit eniten.

Maailmalla on olemassa paljon informaatiota, vinkkejä ja temppuja jaettavaksi eikä niistä koskaan tunnu olevan tarpeeksi artikkeleita.

Jos päätät liittyä mukaan tai olet edes kiinnostunut asiasta, riittää että lähetät sähköpostia osoitteeseen, jonka löydät sivujemme yhteystiedoista. Ryhmämme vastaanottaa tietosi ja arvioi mielellään onko sinulla juuri sitä osaamista, joka auttaa meitä pysymään kehityksen kärjessä rakastamiemme pelien maailmassa.

Kun prosessi on alkanut, olet vapaa kysymään meiltä mitä vain mieleesi juolahtaa. Rekrytointitiimimme selvittää kaikki mieltäsi painavat asiat ja johdattaa sinut prosessin läpi ystävälliseen ja tehokkaaseen tyyliinsä. Pääset käyttämään tietojasi ja kykyjäsi alta aikayksikön!

Meillä työskentelyyn vaaditaan keskitason englannin hallintaa, koska lehtemme sisältöä jaetaan kaikkialle maailmassa.

Täytä hakulomake, kirjoita ja kerro meille lyhyt kuvaus täydellisestä päivästäsi kasinolla. Me tarkastamme kirjoitustaitosi sekä sen kuinka luova olet kertomaan tarinoita ja kertomaan ajatuksesi kulkua paperille jostakin asiasta.

Älä epäröi enempää. Ala työskentelemään kanssamme, jos haluat toimintaa! Kaikki on kiinni vain muutaman sähköpostin lähettämisestä, ajan tasalla pysymisestä videopokerissa ja ajatusten juoksusta, jotta miljoonat lukijat pääsevät jakamaan mietteesi kanssasi.

Tulet jopa tienaamaan siinä samalla! Aloita hakuprosessi heti ja pääset nauttimaan kaikesta hauskasta ollessasi osa asiantuntijoiden joukkoamme.